ONLINE AGENDA IS OPEN!

By Sidney mei 09, 2020 Terug naar blog overzicht

ONLINE AGENDA IS OPEN!

YESSS!

Na 8 lange weken mogen contactberoepen eindelijk weer aan de slag vanaf 11 mei!
Ik ben ontzettend blij dat ik jullie weer mag ontvangen en kan dan ook niet wachten tot het maandag is.

De online agenda is weer geopend en je kunt dus nu je afspraak gemakkelijk zelf inplannen!

In de salon zijn de nodige maatregelen getroffen om zo veilig mogelijk te behandelen in deze gekke tijd. Ik werk volgens protocol en alles wordt gereinigd na iedere klant. 

Heb jij last van (lichte) klachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging (tot 38° C) koorts (vanaf 38° C) en of benauwdheidsklachten). Dan wil ik je vragen de afspraak te verplaatsen naar een later moment. Ook wil ik jullie vragen om zo veel mogelijk precies op tijd te komen om zo drukte in de wachtruimte te voorkomen.

Heel graag tot snel in de salon!